tirsdag 29. juni 2010

Farvell til Norge

Jeg venter på at sikkerhetskontrollen skal åpne. Litt rufsete natt som forventet. I går var det et trist farvell med huset og Sjur. Jentene var i Oslo på førpremiere på Eclipse og Oda fikk et sekunds "fame" på TV2. Kona var medbrakt på Værnes, men forkjølelse forhindret alt annet enn et hastig adjø. Nå venter mange timers kjedelig reise. Godt jeg har med statistikkboka.
Nå har jeg fått meg kaffe og Dagbladet og medbrakt frokost er fortært. Litt stusselig å sitte her alene blant alle ferierende familier. En og annen enslig farende er å se, men mest morer, farer og barn i alle størrelser. Jeg skal ikke se mine på mange uker. Godt jeg har med statistikkboka.

Jan

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

SosJojURor sa...

Du prøver å erstatte oss (meg) med ei statistikkbok? Tro meg, det fungerer dårlig. Det samme gjelder alkohol, festing og all slags nytelse.

Musikk er heller ikke et sjakktrekk.
Jeg er nå på "The Cranberries - When You're Gone" og jeg føler sangen stemmer med hva jeg føler, men ikke at det gjør noe noe som helst bedre.

marth sa...

God tur

marth sa...

Nå er del vel like før du lander. Heldig du som er ferdig med reisen. Gruer meg til den lange flyturen, men gleder meg til we`ll meet again