søndag 25. juli 2010

Lesing, lesing og atter lesing

Enda en uke med lesing. Nest siste prøve unnagjort på fredag og siste kommer i morgen. Siste eksamen neste fredag og så to uker med praktiske oppgaver. Foreløpig ikke mye rom for hvileskjær, men noen blir det da. Fredag kveld spiste jeg igjen middag på Kensington Cirkus Pub med Larry. Etterpå ble jeg med hjem for å hilse på familien og det var veldig hyggelig. I tillegg fikk jeg enda en middag. Lørdag formiddag begynte jeg for alvor å arbeide med artikkelen jeg skal skrive om "the Coordination Reform". Det har ikke blitt så mye tid til deg. Resten av helgen har vært hardt statistikkarbeid før prøven i morgen. Da dreier det seg om hypotestetesting og signifikans.
Et par sykkelturer har jeg puttet inn i mellom for å klarne hodet. Jeg kom nettopp hjem fra en ny tur opp til Tilden Regional Park. Det hjelper med repetisjon. I dag kom jeg til topps med mye mindre besvær enn forrige helg. Nedover må jeg klype hardt om bremsene for det er ganske bratt. Jeg velger litt nye gater hver gang og ser utrolig mange artige hus. Noen flotte og noen bare rare. Da jeg syklet langs parken kom jeg til et sted som heter Brazil House. Der var det bryllup på gang utendørs, muligens jødisk. Det hele så veldig romantisk ut. Jeg forsøkte å forevige det på mobilen, men det ble så som så. Snart er det tilbake til en siste økt med oppgaveløsning.
Om 13 dager er Oda her og nå begynner jeg å glede meg.

Ingen kommentarer: