mandag 14. mars 2011

Part of the melting pot

En merkelig dag som startet ganske brått. USA gikk over til sommertid i går og det kom litt overraskende. Sagt på en annen måte sov jeg alt for lenge på søndag til å klare korrigeringen til mandag. 6.45 kjentes derfor veldig ut som 5.45.
Litt trøtthet var kanskje det som skulle til for å gjøre meg konsentrert. Jeg har jobbet godt hele dagen og gjort mye nyttig med masteroppgaven og enda fått tid til innovasjonsprosjektet jeg er med i.
Nå var det egentlig ingen av delene jeg vill skrive om. Jeg var på vei hjem fra universitet. I dag med buss på grunn av dårlig vær. Jeg satt opptatt med å lese trivia fra en iPhone app da jeg plutselig ble oppmerksom på medpassasjerene mine. For en fantastisk forsamling. Her var mennesker av alle kulturer og kulører. I USA hører jeg til gruppen non-hispanic white og til forskjell fra Time-ekspressen til Trondheim, her var vi klart i mindretall. Det forteller litt om studentene på Berkeley at et klart flertall på bussen var fra Asia. Plutselig forstod jeg at denne kulørte hverdagen snart skulle gå ut på dato og snart ville det sitte en annen traust trønder på nabosetet. Ikke noe galt i det, men jeg forstod at jeg måtte verne om opplevelsen.
Nå som jeg var blitt var omgivelsene fikk jeg nye gode opplevelser da jeg forlot bussen. Selv om det er grått og regnfullt i dag, var det umulig å overse VÅREN. Det kvitret og spratt uansett hvor jeg gikk og det vårvarme yret gjorde meg - ja nettopp, våryr. Godt med et kamera på telefonen så går det an å dele opplevelsen med andre.

3 kommentarer:

SosJojURor sa...

Så lenge du ikke poster noe om hva du gjør med mamma så lenge du er våryr, er jeg fornøyd.

Hanna Vaage sa...

Sjur: Du er nasty ;o

SosJojURor sa...

Hanna, jeg er hankjønn, det er ikke annet å forvente.
Men du skal ikke si noe, frøken. Du er minst like ille.

Pappa, du må blogge oftere!
Kan du forresten fikse meg en jobb hos dere for å jobbe med sosiale medier? Du klarer deg jo fint selv, du har jo Facebook, Twitter (følg meg, ingen i familien følger meg, selv om jeg følger dere), MySpace og LinkedIn, men jeg er ikke så sikker på hvor oppdatert resten av gjengen din er.