torsdag 3. mars 2011

Travelheten lenge leve

I forhold til andre i husholdet er jeg en relativt lavfrekvent blogger og verre en jeg hadde tenkt det.Så snart semesteret var i gang, forsvant de fleste hullene i timeplanen og de få som var igjen har blitt brukt til reiser og besøk. Hanna har vært i Norge og fått nytt visum. Vi har feiret 21-årsdagen hennes i Las Vegas, fått klemt inn en tur til Grand Canyon og reist i skytteltrafikk til flyplassen for å si velkommen og farvel.
Nå er det skole for alle pengene. Jeg har 7 forskjellige klasser i vårsemesteret.
1. Health and Social Behavior
2. Aging and Public Health
3. Interdisciplinary Seminar
4. Designing Innovative Solutions in Public Health
5. Faculty Research Seminar
6. Information Systems in Public Health
7. Global Burden of Disease and Comparative Risk Assessment
I helga skal jeg gjøre ferdig hjemmeeksamen i Health and Social Behavior og da blir det et fag mindre. Da er det bare igjen en 15 siders artikkel om aldring, en liten artikkel om informasjonssystemer, en hjemmeoppgave i comparative risk assessment, et innovasjonsprosjekt og selvfølgelig masterprosjektet mitt som har kommet litt sent ut fra startgropen. Ingen fritidsproblemer framover, men jeg klager ikke. Stort sett lærer jeg noe nytt hver dag og jeg omgir meg med utrolig mange trivelige og spennende mennesker. Kanskje får jeg tid til en blogg eller to også.

Ingen kommentarer: